Ditt självklara val av snickeri

Snickeri Växjö

Hedbergs Snickeri AB är ett snickeri i Växjö som tillhandahåller tjänster inom bygg

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter
Ditt självklara val av snickare

SÖKER DU ett proffsigt Snickeri?

Vi är ett snickeri med väl bevandrade snickare inom specialsnickeri för till exempel trappor och platsbyggda lösningar.

Utbildade snickare

Våra snickare innehar självklart yrkesbevis och har lång erfarenhet av hantverket.

Trygg byggpartner

Vårt snickeri i Växjö innehar självklart F-skattesedel och är alltid ansvarsförsäkrade.

Vi tar ansvar

Vi tar alltid fullständigt ansvar för de uppdragen som vi utför.

Byggföretag Växjö

Kontakta vårt snickeri!

Allt inom bygg

Ditt snickeri i Växjö

Hedbergs Snickeri är ett litet kompetent byggföretag i Växjö med expertis inom finsnickeri. Förutom vanliga byggtjänster såsom renovering av badrum och kök så tillverkar vi till exempel trappor och garderober efter kundens önskemål. Tack vare vår långa erfarenhet och stora yrkeskunskap inom bygg och snickeri kan vi utföra alla möjliga projekt, stora som små. Vi tar oss gärna an en utmaning!

Behöver du konstruera något särskilt? Något som är helt unikt för dig eller något som behöver special anpassas för din bostad? Tveka då inte att kontakta oss på Hedbergs Snickeri. Vi åtar oss allt inom bygg och tar oss gärna an specialuppdrag. Specialuppdrag kan innebära flera olika saker, men är det byggrelaterat så kan vi garantera att vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

För oss är kvalitet, hållbarhet och service viktiga grundstenar. Därför utvecklar vi ständigt våra kunskaper och använder oss alltid av marknadsledande material för att uppnå kvalitet och hållbarhet. Dessutom ser vi till att lyssna på dina behov för att kunna anpassa våra tjänster därefter.

Ett fräscht och nyrenoverat badrum eller kök ökar värdet på bostaden. När du ska renovera hemma är det viktigt att välja rätt byggföretag från start. Vi på Hedbergs Snickeri i Växjö är rätt byggföretag för dig!

Vi hjälper dig

Snickeri & byggtjänster

Vårt byggföretag erbjuder ett flertal olika tjänster inom bygg och snickeri, ett urval av dessa kan du se nedan. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

nyrenoverat kök i vitt av byggföretag

Köksrenovering

Känner du att köket, eller hemmets hjärta som det också kallas, är i behov av en renovering? Kanske saknar du vissa funktioner i köket? När du anlitar oss diskuterar vi ditt drömkök, allt från planlösning, förvaringsutrymmen, inredning, bänkyta, färg på kakel och köksluckor och mycket mer.

nyligen utförd badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Du kan anlita oss för en mindre badrumsrenovering där vi till exempel byter ut kakel och handfat. Alternativt kan vi utföra en total badrumsrenovering där vi river ut allt och samtidigt har möjlighet att ändra om i planlösning samt lägga golvvärme. Bara fantasin sätter gränserna för ditt badrum!

modern konstruktion av en trappa i ett kontor utfört av snickeri

Trappor

Som det kompetenta snickeri vi är kan vi tillverka trappor efter kundens önskemål. Möjligheterna är många när man väljer att anlita oss för att skräddarsy en trappa. Givetvis vågar vi garantera att vi kan förverkliga dina önskningar och att du därmed kommer att bli nöjd med resultatet.

Passa på att nyttja

ROT-avdraget

Du som privatperson har rätt till att nyttja ROT-avdraget som är ett skatteavdrag när du anlitar vårt snickeri. Avdraget gäller på arbeten i syfte av reparation, underhåll, underhåll samt om- och tillbyggnation och ger då 30% avdrag på arbetskostnaden. Tänk på att ROT-avdraget är högst 50 000 kr per år och person. Du kan läsa mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Om oss

Hedbergs Snickeri

Hedbergs Snickeri är ett snickeri med stor kompetens att driva projekt från projektering fram till färdig produkt. Våra snickare har givetvis yrkesbevis och lång erfarenhet inom branschen. Därmed vet vi vad som krävs för att uppnå ett gott resultat.

Vi tar fullständigt ansvar för de uppdrag vi utför. Därför lämnar vi fulla garantier på våra utföranden. Dessutom innehar vi F-skattsedel och är alltid ansvarsförsäkrade. För oss är det extremt viktigt att du känner dig trygg med vårt snickeri i Växjö och att du blir 100% nöjd med slutresultatet.

Vårt snickeri har sitt säte i Korsberga utanför Vetlanda men utför de flesta arbeten i Växjö med omnejd. Behöver du hjälp längre bort? Tveka då inte att kontakta oss så ser vi över våra möjligheter. Gör ett bra val och anlita ett snickeri med erfarenhet. 

Byggföretag Växjö

Byggnadsprojekt trappa i villa

Har du några frågor?

Tveka inte på att höra av dig till vårt snickeri om du har några frågor eller funderingar. Vi besvarar gärna dina frågor.